ad-list Trekking

CK57 S3 SRC BROWN
Плитки и длабоки заштитни чевли со неметална, немагнетна, композитна капа и текстилна Max-flex непробојна влошка во ѓонот. Изработени се од комбинација на водоотпорна, превртена говедска кожа во кафеава боја и најлонски додаток, а збогатени…
ШифраOB-A700
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
Trekking
CK57 S3 SRC BLUE
Плитки и длабоки заштитни чевли со неметална, немагнетна, композитна капа и текстилна Max-flex непробојна влошка во ѓонот. Изработени се од комбинација на водоотпорна, превртена говедска кожа во кафеава боја и најлонски додаток, а збогатени…
ШифраOB-A900
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
Trekking
TREKKING BLUE ДЛАБОКИ
CK57 O2 SRC
Длабоки и плитки работни чевли без заштитна капа и заштитен лист, изработени се од материјал којшто е комбинација на водоотпорна, превртена говедска кожа во тегет боја и најлонски додатоци, а збогатени се и со рефлектирачки детали 3М во…
ШифраOB-A910
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
Trekking
TREKKING BLUE ПЛИТКИ
CK58 O2 SRC
Длабоки и плитки работни чевли без заштитна капа и заштитен лист, изработени се од материјал којшто е комбинација на водоотпорна, превртена говедска кожа во тегет боја и најлонски додатоци, а збогатени се и со рефлектирачки детали 3М во…
ШифраOB-A810
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
Trekking
TREKKING BROWN ПЛИТКИ 
CK58 O2 SRC
Плитки и длабоки работни чевли без заштитна капа и заштитен лист, изработени се од материјал којшто е комбинација на водоотпорна, превртена говедска кожа во кафеава боја и најлонски додатоци, а збогатени се и со рефлектирачки детали 3М во…
ШифраOB-A610
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
Trekking
TREKKING BROWN ДЛАБОКИ 
CK57 O2 SRC
Плитки и длабоки работни чевли без заштитна капа и заштитен лист, изработени се од материјал којшто е комбинација на водоотпорна, превртена говедска кожа во кафеава боја и најлонски додатоци, а збогатени се и со рефлектирачки детали 3М во…
ШифраOB-A710
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
Trekking
CK58 S3 SRC BROWN
Плитки и длабоки заштитни чевли со неметална, немагнетна, композитна капа и текстилна Max-flex непробојна влошка во ѓонот. Изработени се од комбинација на водоотпорна, превртена говедска кожа во кафеава боја и најлонски додаток, а збогатени…
ШифраOB-A600
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
Trekking
CK58 S3 SRC BLUE
Плитки и длабоки заштитни чевли со неметална, немагнетна, композитна капа и текстилна Max-flex непробојна влошка во ѓонот. Изработени се од комбинација на водоотпорна, превртена говедска кожа во кафеава боја и најлонски додаток, а збогатени…
ШифраOB-A800
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
Trekking