ad-list Allyn

ALLYN ПОЛУКОМБИНЕЗОН
Полукомбинезон изработен од 65% полиестер, 35% памук, 290 g/m2, појачувања од материјал DuPont Invista CORDURA на местата кои се изложени на поголемо абење, рефлектирачки детали 3М, закопчување со метален патент и дрикери, џебови за…
ШифраOD-9207
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Allyn
ALLYN ПОЛУКОМБИНЕЗОН
Полукомбинезон изработен од 65% полиестер, 35% памук, 290 g/m2, појачувања од материјал DuPont Invista CORDURA на местата кои се изложени на поголемо абење, рефлектирачки детали 3М, закопчување со метален патент и дрикери, џебови за…
ШифраOD-9201
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Allyn
ALLYN ПОЛУКОМБИНЕЗОН
Полукомбинезон изработен од 65% полиестер, 35% памук, 290 g/m2, појачувања од материјал DuPont Invista CORDURA на местата кои се изложени на поголемо абење, рефлектирачки детали 3М, закопчување со метален патент и дрикери, џебови за…
ШифраOD-9205
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Allyn
ALLYN ПАНТАЛОНИ
Работни панталони, практичен и удобен крој, 65% полиестер, 35% памук, 290 g/m2, со појачувања од материјал DuPont Invista CORDURA на местата кои се изложени на поголемо абење, закопчување со метален патент и дрикери, рефлектирачки детали 3М,…
ШифраOD-9407
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Allyn
ALLYN ПАНТАЛОНИ
Работни панталони, практичен и удобен крој, 65% полиестер, 35% памук, 290 g/m2, со појачувања од материјал DuPont Invista CORDURA на местата кои се изложени на поголемо абење, закопчување со метален патент и дрикери, рефлектирачки детали 3М,…
ШифраOD-9401
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Allyn
ALLYN ПАНТАЛОНИ
Работни панталони, практичен и удобен крој, 65% полиестер, 35% памук, 290 g/m2, со појачувања од материјал DuPont Invista CORDURA на местата кои се изложени на поголемо абење, закопчување со метален патент и дрикери, рефлектирачки детали 3М,…
ШифраOD-9405
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Allyn
ALLYN БЛУЗА
Работна блуза со голем број практични џебови, 65% полиестер, 35% памук, 290 g/m2, појачувања од материјал DuPont Invista CORDURA на местата кои се изложени на поголемо абење, рефлектирачки детали 3М, закопчување со метален патент и дрикери,…
ШифраOD-9307
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Allyn
ALLYN БЛУЗА
Работна блуза со голем број практични џебови, 65% полиестер, 35% памук, 290 g/m2, појачувања од материјал DuPont Invista CORDURA на местата кои се изложени на поголемо абење, рефлектирачки детали 3М, закопчување со метален патент и дрикери,…
ШифраOD-9301
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Allyn
ALLYN БЛУЗА
Работна блуза со голем број практични џебови, 65% полиестер, 35% памук, 290 g/m2, појачувања од материјал DuPont Invista CORDURA на местата кои се изложени на поголемо абење, рефлектирачки детали 3М, закопчување со метален патент и дрикери,…
ШифраOD-9305
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Allyn
ALLYN ЗИМСКА ЈАКНА 2 во 1
Зимска јакна со модерен дизајн, 100% полиестер, 200 g/m2, постава од 100% полиестер, појачувања од материјал DuPont Invista CORDURA на рамената, рефлектирачки детали 3М, водоотпорна и отпорна на ветер, качулката може да се смести во јаката,…
ШифраOD-9347
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Allyn
ALLYN ЗИМСКА ЈАКНА 2 во 1
Зимска јакна со модерен дизајн, 100% полиестер, 200 g/m2, постава од 100% полиестер, појачувања од материјал DuPont Invista CORDURA на рамената, рефлектирачки детали 3М, водоотпорна и отпорна на ветер, качулката може да се смести во јаката,…
ШифраOD-9341
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Allyn
ALLYN ЗИМСКА ЈАКНА 2 во 1
Зимска јакна со модерен дизајн, 100% полиестер, 200 g/m2, постава од 100% полиестер, појачувања од материјал DuPont Invista CORDURA на рамената, рефлектирачки детали 3М, водоотпорна и отпорна на ветер, качулката може да се смести во јаката,…
ШифраOD-9345
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Allyn