Чести прашања и одговори

На следните линкови побарајте одговори на некои од најчесто поставуваните прашања од корисниците на страницата. Доколку не го најдете одговорот на Вашето прашање овде или Ви требаат дополнителни информации, контактирајте не на office.mk@albo.biz и наскоро ќе ви испратимe одговор.