Albo Новости

Албо и Панда -20 години чекориме заедно

Албо и Панда -20 години чекориме заедно19.05.2022.

Кога на патот кон осигурување безбедност на работникот,ќе се вкрстат слични идеи и вредности,производи чија трајност во времето е загарантирана стануваат синоним за квалитет. На тој пат компанијата Албо и PANDA SAFETY чекорат веќе полни…

Успешно одржана обука на вработени во компанијата Албо

Успешно одржана обука на вработени во компанијата Албо22.03.2022.

Свесни за иновациите во технолошкиот развој и пропратните знаења и вештини на современиот пазар,АЛБО континуирано вложува во личен и професионален развој на своите вработени. Наша најголема вредност се нашите вработени и затоа секојдневно се…

Вложување во знаење и иновации: Бевме дел од обуката за новите 3М производи

Вложување во знаење и иновации: Бевме дел од обуката за новите 3М производи15.04.2022.

Компанијата 3М не повика на обука посветена на иновациите во областа на заштита на дишните органи,глава,лице,очи и слух, како и заштита на телото. Во таа прилика се запознавме со новите производи кои се креирани со напредна технологија со цел…

Албо -веќе 30 години вашиот партнер во безбедноста

Албо -веќе 30 години вашиот партнер во безбедноста05.05.2022.

На денешен ден пред точно 30 години, водени од идејата ,работа без повреда на работното место, основана е фирмата Албо д.о.о.

"Иднината во градба"- Албо на саем на градежништво во Белград

"Иднината во градба"- Албо на саем на градежништво во Белград09.06.2022.

Од 27. до 30. април 2022 година во халите 1, 1A, 2, 3, 3A, 4 и на отворениот простор на Белградскиот саем е одржан 46. Меѓународен Саем на градежништво SEEBBE.