Лична заштитна опрема

Лична заштитна опрема

Лична заштитна опрема

Лична заштитна опрема

Лична заштитна опрема

Лична заштитна опрема

Лична заштитна опрема

Лична заштитна опрема

Албо МКД доо Скопје е дел од групацијата Албо која е основана во 1992 година.

Албо е компанија којашто ја води едноставна и моќна идеја – свет без повреди при работа. Оваа идеја направи од нас водечки професионалци во сферата на безбедноста при работа и личната заштитна опрема.

Затоа ги насочивме сите наши сили кон таа цел.  Во таа цел го вложивме своето знаење и искуството, угледот и почитта коишто ги стекнавме со посветена и напорна работа со текот на годините. Секој вработен во нашата компанија размислува за таа цел и работи на нејзина реализација. Сè  што правиме, правиме за вас и заедно со вас. Заедно дo безбедност.

БРЕНДОВИ

Нудиме производи на светски познати и реномирани производители на лична заштитна опрема, како што се: 3M, UVEX, PANDA, JSP, ČERVA, SCOTT, ANSELL, DU PONT, BUZIL, COFRA и многу други. Исто така нудиме и сопствени брендови: CATAMOUNT работни и заштитни обувки, ракавици EON и STENBERG облека. 

Jsp
3m
Panda
Cerva
Ansell
Buril
Uvex
Emerton
Allyn
Knoxfield
Stenberg
Max Evolution
Fridrich and Fridrich
Desman
Eland
Max
Payper
OS
Cofra
DuPont
Sioen
Catamount
Raven
Trekking
BK
Exena
CRY
Respirex
Dunlop
Albo
EON
Fh
Showa
Batmetal
Scott
Climax
I spector
Buzil
Papernet
Arcora
Stanmore
Catamount Sport
Trekking
Raven XT
Exsena

Во нашиот асортиман можете да најдете над 5000 различни артикли коишто ја сочинуваат комплетната понуда на лична заштитна опрема, како и дополнителен асортиман - професионални хемиски средства за одржување на хигиената во работниот простор,  хартиена галантерија и опрема за безбедност на работниот простор.

Станете Албо партнер

Доколку сакате да станете наш партнер, ќе ни биде драго да Ви ги пружиме сите потребни информации, да Ви помогнеме во Вашето работење и заеднички да придонесеме за безбедноста на работниците. Сакате да станете или веќе сте наш партнер , испратете ни барање, а н ие ќе Ви одговориме во најкус рок.

Поднесете барање за добивање статус на партнер