ad-list Knoxfield

KNOXFIELD РАБОТНА БЛУЗА
Машка работна блуза со руска јака со модерен крој. Ракавите можат да се извадат. Два големи џеба за рацете и еден мултифункционален џеб на градите, D-прстен за лична карта, два задни џеба, појачан дел на рамената, еластични манжетни,…
ШифраOD-9912
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Knoxfield
KNOXFIELD HV МАИЦА
Машка маица од полиестер. Контраст на црна боја и рефлектирачки детали. Материјал 100% полиестер, 190 g/m2. Величини XS–XXXL EN 20471
ШифраOD-9984
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Knoxfield
KNOXFIELD ЗИМСКИ ЕЛЕК
Машки зимски елек со две лица со качулка што се вади, едната страна е со висока видливост, појачан дел на рамената, рефлектирачки детали, качулка со постава со висока видливост во иста боја како бојата на декоративните штепови, обемот на…
ШифраOD-9844
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Knoxfield
KNOXFIELD ЗИМСКИ ЕЛЕК
Машки зимски елек со две лица со качулка што се вади, едната страна е со висока видливост, појачан дел на рамената, рефлектирачки детали, качулка со постава со висока видливост во иста боја како бојата на декоративните штепови, обемот на…
ШифраOD-9848
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Knoxfield
KNOXFIELD ЗИМСКИ ЕЛЕК
Машки зимски елек со две лица со качулка што се вади, едната страна е со висока видливост, појачан дел на рамената, рефлектирачки детали, качулка со постава со висока видливост во иста боја како бојата на декоративните штепови, обемот на…
ШифраOD-9842
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Knoxfield
KNOXFIELD ЗИМСКА ЈАКНА
Машка зимска јакна со полнење и со качулка што се вади, продолжен заден дел, појачан дел на рамената, еден џеб на градите со патент во контрастна боја со висока видливост, два џеба за рацете, два внатрешни џеба коишто можат да се затворат,…
ШифраOD-9944
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Knoxfield
KNOXFIELD ЗИМСКА ЈАКНА
Машка зимска јакна со полнење и со качулка што се вади, продолжен заден дел, појачан дел на рамената, еден џеб на градите со патент во контрастна боја со висока видливост, два џеба за рацете, два внатрешни џеба коишто можат да се затворат,…
ШифраOD-9948
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Knoxfield
KNOXFIELD ЗИМСКА ЈАКНА
Машка зимска јакна со полнење и со качулка што се вади, продолжен заден дел, појачан дел на рамената, еден џеб на градите со патент во контрастна боја со висока видливост, два џеба за рацете, два внатрешни џеба коишто можат да се затворат,…
ШифраOD-9942
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Knoxfield