KNOXFIELD ПАНТАЛОНИ

KNOXFIELD ПАНТАЛОНИ Knoxfield

Шифра: OD-9934

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Машки работни панталони со еластичен појас, два џеба за рацете, еден страничен мултифункционален џеб на ногавицата, D-прстен за лична карта, два задни џеба, појас за алат на половината во контрастна боја, појачан дел на колената со џебови за поставување на штитници за колена, можност за продолжување на ногавиците за 5 cm, појачан заден дел на дното на ногавиците, декоративни штепови и контрастни детали за висока видливост. Материјал 65% полиестер, 35% памук, 275 g/m2, со појачувања од 600D полиестер на местата кои се изложени на поголемо абење.
Величини 46-64

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА