BIG BLUE™

BIG BLUE™ Jspeng

Шифра: ZS-003

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Прилагодливи, многу удобни антифони за силна бучава. Големи, пенести ABS наушници во сина боја. Прилагодлив обрач на главата за носење на заштитен шлем. Можат да се носат над главата, кога обезбедуваат придушување SNR до 27 dB или зад главата, кога обезбедуваат придушување SNR до 26 dB. Се користат во индустријата, компресорските станици, машинските постројки, градилиштата, на пистите, во автомобилската индустрија, земјоделството и сл.
EN 352-1

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА