ATLANTIC

ATLANTIC Jspeng

Шифра: ZN-100

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Заштитни очила со поликарбонатни стакла. Основен премаз против замаглување (AM). Оптичка класа на леќите 1, обезбедуваат заштита од удари од честички со средна брзина до 120 m/s, течни капки, крупни честички прашина, стопен метал и цврсти, вжарени честички. Имаат широко видно поле и можат да се носат врз диоптриски очила. Пенестата ПВЦ рамка овозможува совршено налегнување. Имаат широка еластичналента за прилагодување на обемот.

EN 166 1.B.3.4.9

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА