3M™ ONE TOUCH PRO

3M™ ONE TOUCH PRO 3m

Шифра: 3M-391-0000

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Диспанзер за кутија со чепови (кутијата со чепови не е вклучена). Може да се монтира на ѕидот.

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА