ROZELLE MIRROR

ROZELLE MIRROR I spector

Шифра: ZN-IS10207

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Заштитни очила со спортски дизајн. Оптичка класа на леќите 1, обезбедуваат заштита од удари од честички со мала брзина до 45 m/s. Поликарбонатни, рефлектирачки (огледало) стакла отпорни на гребење, прилагодливи рачки по должина, мек додаток за нос.
EN 166 1.F
EN 172

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА