A-STIL

A-STIL Jspeng

Шифра: ZN-055

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Проѕирни, заштитни очила со поликарбонатни стакла. Обезбедуваат и странична заштита. Оптичка класа на леќите 1, обезбедуваат заштита од удари од честички со мала брзина до 45 m/s. Имаат прилагодливи рачки.
EN 166 1.F.

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА