ad-list Fridrich and fridrich

FRIDRICH БЛУЗА
Работна блуза изработена од 80% полиестер и 20% памук, 235 g/ m2. Дизајнот е комбинација од сива боја со портокалови детали и црна боја со црвени детали. Практични џебови и појачувања од Oxford полиестер на местата коишто се изложени на…
ШифраOD-BE-01-002-7
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Fridrich and Fridrich
FRIDRICH БЛУЗА
Работна блуза изработена од 80% полиестер и 20% памук, 235 g/ m2. Дизајнот е комбинација од сива боја со портокалови детали и црна боја со црвени детали. Практични џебови и појачувања од Oxford полиестер на местата коишто се изложени на…
ШифраOD-BE-01-002-3
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Fridrich and Fridrich
FRIDRICH ПАНТАЛОНИ
Работни панталони изработени од 80% полиестер и 20% памук, 235 g/m2. Дизајнот е комбинација од сива боја со портокалови детали и црна боја со црвени детали. Практични џебови, појачувања од Oxford полиестер на местата коишто се изложени на…
ШифраOD-BE-01-003-3
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Fridrich and Fridrich
FRIDRICH ПАНТАЛОНИ
Работни панталони изработени од 80% полиестер и 20% памук, 235 g/m2. Дизајнот е комбинација од сива боја со портокалови детали и црна боја со црвени детали. Практични џебови, појачувања од Oxford полиестер на местата коишто се изложени на…
ШифраOD-BE-01-003-7
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Fridrich and Fridrich
FRIDRICH ПОЛУКОМБИНЕЗОН
Работен полукомбинезон изработен од 80% полиестер и 20% памук, 235 g/m2, со голем број практични џебови, вклучително и џебови за вметнување на штитници за колена. Дизајнот е комбинација од сива боја со портокалови детали и црна боја со црвени…
ШифраOD-BE-01-004-3
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Fridrich and Fridrich
FRIDRICH S1 ПЛИТКИ ЧЕВЛИ
Плитки кожни заштитни чевли со челична капа.Двослоен противлизгачки антистатик PU/PU ѓон,со апсорбер на енергија во делот на петата,отпорен на масло и нафта. EN ISO 20345 Големина 36-48
ШифраOB-BKSC-02-00
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
Fridrich and Fridrich
FRIDRICH S1 ДЛАБОКИ ЧЕВЛИ
Длабоки кожни заштитни чевли со челична капа.Двослоен противлизгачки антистатик PU/PU ѓон,со апсорбер на енергија во делот на петата,отпорен на масло и нафта. EN ISO 20345 Големина 36-48
ШифраOB-BKSC-03-008
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
Fridrich and Fridrich