ad-list Desman

DESMAN БЛУЗА
Работна блуза со модерен изглед, во сива боја со портокалови детали, со голем број практични џебови, 80% полиестер, 20% памук, 235 g/m2. Величини 48-64
ШифраOD-30033
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Desman
DESMAN ПАНТАЛОНИ
Работни панталони со класичен крој, сива боја со портокалови детали, голем број практични џебови, 80% полиестер и 20% памук, 235 g/m2, можност за прилагодување на долниот дел на ногавиците со помош на чичак лента. Величини 48-64
ШифраOD-30063
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Desman
DESMAN ПОЛУКОМБИНЕЗОН
Работен полукомбинезон со модерен дизајн со голем број практични џебови, изработен од 80% полиестер и 20% памук, 235 g/m2, еластичен заден дел на трегерите, сива боја со портокалови детали. Величини 48-64
ШифраOD-30023
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Desman
DESMAN КАЧКЕТ
Качкет со шест панела, изработен 100% брусен памук, прилагодување на обемот со помош на метална тока, универзална величина.
ШифраOD-3900
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Desman
DESMAN МАИЦА
Маица со куси ракави, изработена од 100% памук, 155 g/m2, удобна и пријатна за носење во текот на летниот период. Величини S-XXXL
ШифраOD-30073
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Desman
DESMAN ШОРЦОВИ
Шорцови со практични џебови, во сива боја со портокалови детали, изработени од 80% полиестер и 20% памук, 235 g/m2. Величини 48-62
ШифраOD-30163
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Desman