ad-list Catamount

ARROW S1 SRC
Заштитни плитки кондури со атрактивен спортски дизајна произведени од специјален KPU материјал и нубок кожа кои пружаат отпорност од абење и обезбедуваат удобност и парапропустливост. -текстилна мрежеста постава -заштитна капа од композитен…
ШифраOB-CM130
КатегоријаЗаштитни обувки со ниво S1
Catamount
ANTARES O1 FO SRC
Плитки и длабоки кожени работни чевли без заштитна капа и заштитен лист, имаат антистатички, анти-лизгачки ѓон од полиуретански материјал со двојна густина, којшто е отпорен на масла и нафта, со апсорбер на енергија во пределот на петата.…
ШифраOB-CM3500
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
Catamount
CASTOR O1 FO SRC
Плитки и длабоки кожени работни чевли без заштитна капа и заштитен лист, имаат антистатички, анти-лизгачки ѓон од полиуретански материјал со двојна густина, којшто е отпорен на масла и нафта, со апсорбер на енергија во пределот на петата.…
ШифраOB-CM3510
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
Catamount
CASTOR S1 SRC
Длабоки и плитки кожени заштитни чевли со челична капа, имаат антистатички, анти-лизгачки ѓон од полиуретански материјал со двојна густина, којшто е отпорен на масла и нафта, со апсорбер на енергија во пределот на петата. Текстилната постава…
ШифраOB-CM3610
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
Catamount
ANTARES S1 SRC
Длабоки и плитки кожени заштитни чевли со челична капа, имаат антистатички, анти-лизгачки ѓон од полиуретански материјал со двојна густина, којшто е отпорен на масла и нафта, со апсорбер на енергија во пределот на петата. Текстилната постава…
ШифраOB-CM3600
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
Catamount
SICILIA S3 SRC
Плитки и длабоки заштитни чевли со горниште изработено од водоотпорна кожа. Чевлите имаат композитна заштитна капа и неметален заштитен лист, како и анти-лизгачки, антистатички ѓон изработен од полиуретански материјал со двојна густина,…
ШифраOB-CM0020
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
Catamount
SARDEGNA S3 SRC
Плитки и длабоки заштитни чевли со горниште изработено од водоотпорна кожа. Чевлите имаат композитна заштитна капа и неметален заштитен лист, како и анти-лизгачки, антистатички ѓон изработен од полиуретански материјал со двојна густина,…
ШифраOB-CM1020
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
Catamount
ARES S2 SRC
Полудлабоки заштитни чевли со водоотпорен горен дел,произведени од специјален путек материјал,кој одликува со супериорна отпорност од абразија и исклучителна леснотија.Благодарејќи на својствата на технолошки иновативниот путек…
ШифраOD-0610
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
Catamount
HYPNOS S2 SRC
Плитки заштитни кондури со водоотпорен горен дел.произведени од специјален путек материјал, кој го одликува супериорна отпорност на абразија и исклучителна удобност.Благодарејќи на својствата на технолошки иновативниот путек…
ШифраZD-0471X
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
Catamount