ad-list Dunlop

DUNLOP PRICEMASTOR ЦРНИ
Водоотпорни работни ПВЦ чизми, достапни во црна и зелена боја, со постава од бел полиестер. Величини 36-47
ШифраDNLP-380PP
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
Dunlop
DUNLOP PRICEMASTOR ЗЕЛЕНИ
Водоотпорни работни ПВЦ чизми, достапни во црна и зелена боја, со постава од бел полиестер. Величини 36-47
ШифраDNLP-380VP
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
Dunlop
DUNLOP ACIFORT® CLASSIC+ O4 FO SRC
Водоотпорни бели чизми специјално дизајнирани за прехранбената индустрија, изработени од Acifort® материјал, со антибактериска постава којашто ја спречува појавата на непријатни мириси. Подобрениот антистатички ѓон има одлична отпорност на…
Шифра
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
Dunlop
DUNLOP 
PRICEMASTOR FOOD
Водоотпорни бели ПВЦ чизми наменети за употреба во прехранбената индустрија, со постава од бел полиестер. Отпорни се на минерални, животински и растителни масла и масти, средства за дезинфекција, крв ѓубрива и други хемикалии. Величини 36-47
ШифраDNLP-380BV
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
Dunlop
BICOLOUR WELLIE 
OB FO CI SRA
Бели водоотпорни ПВЦ калоши наменети за употреба во прехранбената индустрија, со постава од бел полиестер, со ѓон којшто обезбедува изолација од студ. Отпорни се на минерални, животински и растителни масла и масти, средства за дезинфекција,…
ШифраDNLP-B370411
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
Dunlop
DUNLOP ACIFORT® HEAVY DUTY ЖОЛТИ S5 SRA
Водоотпорни жолти и црни чизми наменети за употреба во градежната индустрија, изработени од Acifort® материјал, со челична капа, челичен лист и антибактериска постава од полиамид (најлон) којашто ја спречува појавата на непријатни мириси.…
ШифраDNLP-A4422B1
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
Dunlop
DUNLOP ACIFORT® HEAVY DUTY ЦРНИ S5 SRA
Водоотпорни жолти и црни чизми наменети за употреба во градежната индустрија, изработени од Acifort® материјал, со челична капа, челичен лист и антибактериска постава од полиамид (најлон) којашто ја спречува појавата на непријатни мириси.…
ШифраDNLP-A442031
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
Dunlop
DUNLOP PROTOMASTOR
FULL SAFETY
Водоотпорни жолти ПВЦ чизми со челична капа и челичен лист, обезбедуваат највисоко ниво на заштита од механички повреди (удар до 200 J и компресија при оптеретување од 15 kN). SRA анти-лизгачкиот ѓон обезбедува заштита од лизгање, особено…
Шифра DNLP-142YP
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
Dunlop
SAFETY WORK S5
Заштитни ПВЦ чизми во жолта боја со челична капа и челичен лист, со постава од полиестер. Антистатичкиот, анти-лизгачки ѓон е отпорен на масла и јаглеводороди и има апсорбер на енергија во пределот на петата. Величини 36-48 EN ISO 20345
ШифраSDP-3010
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
Dunlop