ad-list Buzil

PERFEKT G 440
Средство за одржување, редовно и интензивно чистење на материјали, површини и подови отпорни на бази. Особено е погодно за подови во работилници и индустриски подови и површини, како и за употреба во кујни и простори во коишто се ракува со…
ШифраB-G440
КатегоријаPodovi
Buzilger
BLITZ CITRO G 481
Неутрално средство за редовно одржување на водоотпорни материјали, површини и подови, погодно за чистење на лепени дрвени подови, безбедносни плочки, порцелански и керамички плочки, месинг, бакар и поголемиот дел пластични површини. Ги…
ШифраB-G481
КатегоријаПрофесионална хемија
Buzilger
BLITZ ORANGE G482
Неутрално средство за редовно одржување на водоотпорни материјали,површини и подови,погоден за чистење дрвени подови,порцелански и керамички плочки,месинг,бакар и поголеми пластични површини.Отстранува нечистотии предизвикани од…
ШифраB-G482
КатегоријаПрофесионална хемија
Buzilger
CORRIDОR® UNIC ULTRA S 707
Активно средство за отстранување на восочни и полимерни премази. Исклучително е погодно за линолеум, ПВЦ површини, подови од вештачки маси, камени подови, клинкер и керамички плочки. • pH вредност 10 • биоразградливост 89.8% • концентрат •…
ШифраB-S707
КатегоријаPodovi
Buzilger
CORRIDОR® GLORIN S 734
Средство за нанесување премази на водоотпорни подови и подови на коишто е предвидено нанесување премази, исклучително погодно за материјали како што се ПВЦ, линолеум и гума, многу погодно за примена во болници. Лесно за ракување и употреба,…
ШифраB-S734
КатегоријаPodovi
Buzilger
INDUMASTER® PROTECT IR 30
Средство за чистење на алкално отпорни материјали, површини и подови во индустријата и работилниците. Особено погодно за чистење на машини, исклучително ефикасно за чистење на церади за камиони и шасии на автомобили. Ги отстранува дамките од…
ШифраB-IR30
КатегоријаПрофесионална хемија
Buzilger
INDUMASTER® STRONG IR 45
Средство за чистење на материјали, површини, индустриски подови во работилници коишто се отпорни на алкали. Ги отстранува нечистотиите од саѓи, мрсните остатоци, трагите од гума и графт. Поради големата моќ за дисперзија на мрсни нечистотии,…
ШифраB-IR45
КатегоријаПрофесионална хемија
Buzilger
INDUMASTER® STEP IR 16
Концентрирано средство погодно за употреба во работилниците и во индустријата. Погодно е за сите водоотпорни површини и подни облоги, алуминиумски површини, како и за акрилно стакло. Исклучително е погодно за чистење ескалатори. • pH вредност…
ШифраB-IR16
КатегоријаПрофесионална хемија
Buzilger
BUZ® WIPE G 270
Средство за одржување на ламинатни подови, одлично за лакирани паркети, керамички површини и високо полирани подови од природен камен. Средството има анти-лизгачки својства. • pH вредност 8 • биоразградливост 97.3% • концентрат • редовно…
ШифраB-G270
КатегоријаPodovi
Buzilger
AKTIV G 433
За редовно одржување и интензивно чистење на сите водоотпорни површини, како што се врати, прозорски рамки, радијатори, пластични и стаклени површини, камени и синтетички подови, плочки. • pH вредност 10 • биоразградливост 89.4% • концентрат…
ШифраB-G433
КатегоријаПрофесионална хемија
Buzilger
O TENS G 500
Средство за одржување и интензивно чистење на водоотпорни површини, подови и материјали, идеално за длабинско чистење на текстилните и тапацираните површини. Особено е погодно за чистење на порцелански плочки, ѕидови и тавани. Средство без…
ШифраB-G500
КатегоријаПрофесионална хемија
Buzilger
RESO CLEAN G 515
Средство за редовно одржување и чистење на површини, како што се стакло, прозорци, пластика, хромирани површини, ретровизори на автомобили. Практичен спреј којшто овозможува отстранување на дамки, со одлична моќ за отстранување мрснотии, брзо…
ШифраB-G515
КатегоријаПрофесионална хемија
Buzilger