ad-list Papernet

ДВОСЛОЈНИ V БРИШАЧИ
ЛИСТ ПО ЛИСТ 411169
• Бела боја • 100% целулоза • 20 g/m2 • Dissolvetech технологија - растворливи во вода • Класа: супериор • Текстура: брановидна • Пакување: 15 парчиња по 210 листови
ШифраPS-411169
КатегоријаХартиена галантерија
Papernetit
ТЕЧЕН САПУН
413123
• Течен сапун • Пријатен мирис • Пакување: канистер од 5 l со диспанзер за дополнување
ШифраPS-413123
КатегоријаХартиена галантерија
Papernetit
ТРИСЛОЈНА ТОАЛЕТНА ХАРТИЈА
415225
• Бела боја • 100% целулоза • 15.5 g/m2 • 250 листови • Ecolabel сертификат • Класа: супериор • Текстура: микро • Пакување: 8 парчиња
ШифраPS-415225
КатегоријаХартиена галантерија
Papernetit
ДВОСЛОЈНА ТОАЛЕТНА ХАРТИЈА
401794
• Бела боја • 100% целулоза • 15.5 g/m2 • 180 листови • Ecolabel сертификат • Класа: специјал • Текстура: микро • Пакување: 10 парчиња
ШифраPS-401794
КатегоријаХартиена галантерија
Papernetit
ЦЕНТРАЛНИ ДВОСЛОЈНИ БРИШАЧИ
401596
• Бела боја • 100% целулоза • 450 листови • Ecolabel сертификат • Класа: специјал • Текстура: микро • Пакување: 6 парчиња
ШифраPS-401596
КатегоријаХартиена галантерија
Papernetit
ДИСПАНЗЕР ЗА C/V БРИШАЧИ
ЛИСТ ПО ЛИСТ 416143
• Димензии: - висина (cm): 33.6 - ширина (cm): 30 - длабочина (cm): 14.5 • HyTech технологија • Бела боја • Капацитет: максимално 2.5 сложенки (2.5 x 210 листови) • Пакување: 1 парче
ШифраPS-416143
КатегоријаХартиена галантерија
Papernetit