ad-list Exsena

ANTIGUA S1P SRC
Плитки заштитни чевли со композитна капа, со горниште од превртена говедска кожа којашто е перфорирана со цел обезбедување подобра паропропустливост. Имаат паропропустлива постава отпорна на абразија, удобен и заменлив, антистатички внатрешен…
ШифраOB-EX7110
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
Exsena
PARIDE S3 SRC
Плитки и длабоки заштитни чевли со спортски дизајн, лесни и удобни, изработени се од квалитетна кожа којашто е специјално третирана со цел да се обезбеди водоодбојност. Анти-лизгачкиот, антистатички ѓон е изработен од полиуретански материјал…
ШифраOB-EX0030
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
Exsena
OLIMPO S3 SRC
Плитки и длабоки заштитни чевли со спортски дизајн, лесни и удобни, изработени се од квалитетна кожа којашто е специјално третирана со цел да се обезбеди водоодбојност. Анти-лизгачкиот, антистатички ѓон е изработен од полиуретански материјал…
ШифраOB-EX1030
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
Exsena
PEGASO S3 SRC
Плитки и длабоки заштитни чевли изработени од полна говедска, водоотпорна кожа, имаат композитна заштитна капа и неметален лист - 100% се без метални делови. Имаат анти-лизгачки, антистатички ѓон од полиуретански материјал со двојна густина…
ШифраOB-EX0010
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
Exsena
ORIONE S3 SRC
Плитки и длабоки заштитни чевли изработени од полна говедска, водоотпорна кожа, имаат композитна заштитна капа и неметален лист - 100% се без метални делови. Имаат анти-лизгачки, антистатички ѓон од полиуретански материјал со двојна густина…
ШифраOB-EX1010
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
Exsena
TIMOR S3 SRC
Плитки и длабоки заштитни чевли изработени од комбинација на паропропустлив текстил и превртена говедска кожа којашто е специјално третирана со цел да се обезбеди водоодбојност. Анти-лизгачкиот, антистатички ѓон е изработен од полиуретански…
Шифра OB-EX0160
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
Exsena
GIAVA S3 SRC
Плитки и длабоки заштитни чевли изработени од комбинација на паропропустлив текстил и превртена говедска кожа којашто е специјално третирана со цел да се обезбеди водоодбојност. Анти-лизгачкиот, антистатички ѓон е изработен од полиуретански…
ШифраOB-EX1160
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
Exsena
SARDEGNA METATARSAL S3 M HRO SRC
Длабоки заштитни чизми со горниште од водоотпорна кожа, со крута заштита на метатарзалниот дел од стапалата. Кондурите имаат композитна заштитна капа и неметален заштитен лист. Антистатички ѓон со апосорбер на енергија во петата кој е дел од…
ШифраOB-EX1020MTZ
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
Exsena