ARGUS

ARGUS

Шифра: R-AC020

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Флокирани, неопренски, хемиски ракавици со груба површина на дланките, прстите и наддланката. Дебелина 0,7 mm, должина 33 cm. Погодни за работа и со киселини и со бази.
Величини 8-11 (M-XXL)
EN 388:2016 3131x
EN ISO 374-1:2016 ALKMNO, тип A
EN ISO 374-5:2016

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА