VIREO

VIREO Albo

Шифра: R-L119

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Плетени заштитни најлонски ракавици без шевови, со тенок слој од микропорозен, паропропустлив, пенест нитрил на дланките и прстите. Имаат еластична манжетна. Се користат при прецизна работа со ситни, суви или малку замаслени предмети.
Величини 7-11
EN 388:2003 3221
EN 388:2016 4131x

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА