DUCK

DUCK Albo

Шифра: R-J002

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Ракавици изработени од полиетилен со релјефна, анти-лизгачка површина. Се испорачуваат во пакување од 100 парчиња. Погодни за употреба во фармацевтската индустрија, на бензински пумпи и сл.
Величина 10
KAT I

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА