STEALTH 7000 ТЕМНИ

STEALTH 7000 ТЕМНИ Jspeng

Шифра: ZN-70007

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Заштитни темни очила со модерен дизајн. Многу лесни (26 g) и удобни, со поликарбонатни стакла отпорни на гребење. Флексибилната рамка овозможува обликување според главата на корисникот. Оптичка класа на леќите 1, обезбедуваат заштита од удари од честички со мала брзина до 45 m/s, дури и при екстремни температури, од -5°C до + 55°C. Можат да се користат на различни работни места на коишто е потребна заштита на очите - во индустријата, производството, лабораториите, магацините, работилниците, итн.
EN 166 1.F.T.K
EN 172

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА