B421

B421

Шифра: ZN-B421

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Заштитни очила со широка, флексибилна ПВЦ рамка, еластична лента и поликарбонатни стакла коишто овозможуваат заштита од цврсти честички со брзина до 120 m/s. Оптичка класа на леќите 1. Имаат директна вентилација и можат да се носат врз очила со диоптрија.
EN 166

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА