ad-list Sioen

SIOEN ESSEN КОМБИНЕЗОН
Хемиски комбинезон за повеќекратна употреба од реномираниот производител SIOEN, изработен од материјал Chemtex (полиестерска ткаенина од двете страни обложена со ПВЦ, 360 g/m2), којшто е одлично решение за интензивна употреба во индустриски…
ШифраOD-SN5967
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Sioen