COOT +

COOT + Albo

Шифра: R-L012

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Памучни ракавици со дебел слој од природен латекс. Имаат груба, анти-лизгачка површина на дланките и прстите, зголемена можност за апсорпција на потта и зашиена еластична манжетна. Се употребуваат во машинската индустрија, градежната индустрија и сите други индустрии во коишто се ракува со суви абразивни предмети.
Величина 10.5
EN 388:2003 3121
EN 388:2016 3131x

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА