EON SHARP 388

EON SHARP 388 EON

Шифра: R-EON388

anatomski-oblik
nivo-5
sanitized

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Заштитни плетени ракавици без шевови изработени од комбинација од полиетилен со високи перформанси (HPPE), најлон и ликра, со слој од полиуретански материјал во сива боја на дланките и прстите и еластична манжетна. Дополнителна полимерна заштита во пределот меѓу палецот и показалецот (TCD), во црна боја, којашто се протега до врвовите на двата прста. Ракавиците се карактеризираат со отпорност на сечење ниво 3, благодарение на HPPE во составот на плетката, а се карактеризираат и со флексибилност и комфор (благодарение на најлонот и спандексот). Идеални за ракување со суви, груби и остри предмети, во машинската, дрвната, пластичната индустрија и сл.
Величини S-XXL
EN 388:2003 4343
EN 388:2016 4342A

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА