REDSTART 27 cm

REDSTART 27 cm Albo

Шифра: R-NP006

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

ПВЦ ракавици на памучна подлога коишто се отпорни на масла и нафта. Дебелина 1 mm. Достапни се во три различни должини. Се користат во индустријата, погодни се за работа со нафта и нафтени деривати.
Величина 10
EN 388:2003 4121

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА