iSpector ТОРБИЧКА ЗА ОЧИЛА

iSpector ТОРБИЧКА ЗА ОЧИЛА I spector

Шифра: ZN-IS1100

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Торбичка за очила од брендот I-Spector. Изработена е од 100% микрофибер полиестер

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА