РЕЗЕРВНИ ЧЕПОВИ ЗА КУТИЈА

РЕЗЕРВНИ ЧЕПОВИ ЗА КУТИЈА 3m

Шифра: 3M-PD-01-010

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Резервно пакување од 500 пара 3M™ E-A-R™ Soft Neon чепови (SNR изнесува 36 dB) за дополнување на кутијата со чепови.
EN 352-2

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА