REDWING 120 g

REDWING 120 g Albo

Шифра: R-L003

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Заштитни ракавици плетени од цврсто предиво - материјалот е комбинација од 65% памук и 35% полиестер, со слој од подебел латекс на дланките и прстите. Ракавиците имаат дополнителна заштита од латекс на наддланката и еластична манжетна. Се употребуваат за работа во градежништвото, производството на цигли и тули, индустријата за гума и пластика и сите други индустрии во коишто се ракува со суви абразивни предмети. Достапни се во две различни тежини, 120 g и 95 g.
Величина 10
EN 388:2003 3232
EN 388:2016 3143x

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА